Utbildad i Reconnective Healing i Stockholm år 2011 för Dr. Eric Pearl. Har sedan dess varit aktiv certifierad healer. 🙏
Dessutom Reiki Healing steg 1 och 2.
Behandling vid besök eller på distans. Naturligtvis även djur.

 🙏 Välkommen till välgörande healing på min uteplats bland träden. 

Healing 400 kr/30 min. Pendling av chakrana ingår.

För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar inom en vecka.

 

Reconnective healing är en mycket högre form av healingenergier än vi tidigare upplevt. Det är är mer än energi. Det är ljus och information. Det läker dig, inte bara sjukdomen eller symtomen utan stämmer in dig i en ny frekvens och återknyter kontakten med de helande energierna i universum.

Reconnective healar alltid - fast kanske inte exakt på det sättet man väntar sig. Universum vet vad vi behöver men kanske inte det vi själva förväntar oss eller tror att vi vill ha.

Healingen sker på flera plan; i din fysiska kropp, din mentala hälsa, din själ samt på flera andra plan som det inte går att sätta ord på. Vilken form än helandet tar är det mellan dig och dessa frekvenser och är speciellt och unikt för just dig.

Healingen kan ge effekt ögonblickligen och kraftfullt eller stillsamt och ibland dröja flera veckor innan du känner något. Om du har fysiska besvär kan dessa försvinna. Dina relationer kan förbättras och livet kan kännas lättare att leva.

 

Reconnective healing

Läs gärna mer om healing på denna sidan: https://www.thereconnection.com