Min blogg

14. feb, 2020

Allra största delen av dagen, förutom ett samtal med en häst 🙂, har jag jobbat i skogen och med att göra iordning husvagnen för jägarna. Mitt i snickeriet med kofoten i högsta hugg ringer en kattägare för att boka ett samtal. Kontrast reflekterar jag, kofot - kattass 🙂. 

13. feb, 2020

Vildsvinens framfart... 50 meter från min skogsträdgård som Länsstyrelsens bärrådgivare Kirsten Jensen och jag designade för 5 år sedan. Den som vi hade visning i den 5e augusti. Och att det är 10 st individer som fastnat på film i natten som var fick jag reda på när jag stod i Toolab och handlade arbetskläder, handskar, skor och andningsmask för epoxyarbeten. Vill inte ha vildsvin!

12. feb, 2020

Denna söta lilla höna träffade jag hos dagens klient, som var en en hund 💕 Det är inte så ofta jag får tillfälle att åka ut till de djur jag talar med, men idag bodde hunden inom köravstånd. Vanligtvis blir det samtal på distans.

Annars har halva dagen gått till att svetsa på pojkens A-traktor. Vi har😆 jobbat mycket med den idag och bra blir det. Det är så kul att jobba tillsammans.

11. feb, 2020

Välvuxna blåbärsbuskar, säkert 15 år. Vi får massor av blåbär. Stolparna runt är också 15 år och endast behandlade med några strykningar linolja innan de sattes ner i marken. Dvs. de började ruttna. Och nu efter stormen... höll de inte emot! Staketet rasade. Jaja, vi får göra en ny och då önskar jag lite mer plats runt, har önskat det läng egentligen, så tack Ciara, nu måste vi göra nytt. 😂
Annars är jag så tacksam för dagens djurkommunikationer 🙏 även om den ena inte riktigt vill lyssna och den andra, där flög händrna över tangenterna som om det inte var jag som skrev. Nästan overklig känsla, som en ande skrev för mig. Häftigt! 🙏

10. feb, 2020

En sådan storm det var i går. Vi kunde bara vara ute halva dagen, sen drog det igång. Hela eftermiddagen och kvällen höll vi på med moms och diverse papper, kopierade material och... blev så trötta att vi inte blev färdiga. 🤭 I lördags jobbade vi på bra och var ute tills det mörknade. Vi blev klara med endel borta i skogen, en parkeringyta.

Idag hade jag en massagekund innan jag åkte till Göteborg och hälsade på pappa i samband med att jag köpte ett ton odlarjord. Väl hemma kl 14 var det till att koppla av släpet och hämta barnen i Lindome, det är ju sportlov, de har lanat. I samband med den resan gick bildörren inte att öppna, så jag fick gå ut genom passagerardörren. Tur jag har långa ben 😂. På kvällen fick jag kört in i garaget och ta isär dörren och låset och smorde upp det så nu går dörrlåset galant. 👍 Men det kärvade med skruvarna i bildörren så jag försökte såga av skruven som satt så envetet fast. Det slutade med stämjärn och hammaren. Handtagets infästning gick sönder men det gick att limma med superlim 👍 Tur det är en gammal volvo 245...