Min blogg

17. maj, 2019

Jag älskar speciallösningar och idéer utöver det vanliga. Känner mig innovativ, och får ofta höra det när jag skapar i trädgårdar. Idag har jag släppt loss en snickare med huvudet fullt av goda idéer och så roligt det var! Så fint det blev! Nu har jag en toalett i Healingstugan. Det närmar sig öppningsdax.Tack Thomas.

16. maj, 2019

Jag fick skjuts bort till verkstaden för att hämta den gröna volvo 245an som nu äntligenblivit lagad. Efter att ha kört den 10 mil bestämde jag mig sent, men inte för sent, att åka bort till verkstadskillarna och tacka för ett gott arbete med bilen. Nu går den som en automatdröm från 1993! Där stod samtidigt en annan kund som hämtat sin bil och kände igen mig sedan vi träffats för några år sedan då han köpte hasselplantor av mig. Han är också inom trädgårdsbranchen och undrade - vill du ta över kunder från mig? Jag blev jätteglad och tackade JA. Så vackra ord...🌺🍏🦋🌳🌿🌷🌸🐛

15. maj, 2019

Den massage jag ger är toppen,
ända från tårna upp till knoppen.
Den djupaste avslappning, lugn och ro,
även om du ej har andlig tro.

Eva Habacke
14. maj, 2019

I vintras gjorde vi ett antal fågelholkar som vi satte ut för någon månad sedan. Det är så meditativt att sitta och se när de små liven jobbar. Annars är det ju jag som jobbar järnet. Trädgårdsdax.

13. maj, 2019

Idag är vi jättestolta över yngste sonen som med god marginal klarat teoriprovet för AM-kortet. GRATTIS!Cool