Min blogg

21. jan, 2022

Nu har vi bestämt oss för att sälja vårt fina avelssto Ascona, född 2011. Snäll, vacker och alldeles underbar. Maila om du är intresserad av att veta mer.

20. jan, 2022

Endel säger man kan städa med "hartassen" (vad det uttrycket nu kommer ifrån?) Men om jag blir anlitad av någon som säger så tycker inte jag det är roligt att städa. Jag vil göra det ordentligt, ända ut i hörnen och noga. Då är det roligt. Jag vill vara nöjd själv! Och hos dagens städkund har jag haft roligt! 

19. jan, 2022

Började så bra, fint väder att jobba ute i. Sen kom lite busväder och regn. Men jag ville jobba klart ute så till slut var jag BLÖT. När jag körde hem frös jag och tänkte för mig själv att ibland kanske det inte är så bra att vara enveten och vilja göra klart... tänk om jag blir förkyld?

(såhär tre dagar senare kan jag meddela att jag är fortfarande frisk som en nötkärna)

18. jan, 2022

Alltså - massage och lite hårdare massage koncentrerat på onda axlar och rygg samt kattsamtal. När klockan var 14 åt jag lunch och var sen sugen på något gott. Tog upp en bit mazarinkaka jag bakat ur frysen. Kände mig så  nöjd med dagens åtande hitintills så den kakebiten landade så GOTT i magen. 

Att man kan känna sådan nöjdhet i flera timmar av en go mazarinkakebit? (inte pytteliten... 😋) Det gynnade resten av arbetsdagen perfekt 👍. Ska nog baka en mazarintårta till och dela upp till frysportioner 👍🤣😋 

 

16. jan, 2022

Lilla svärfar fyller 80 år i morgon men vi firade det idag. Men vem får den äran att pryda dagens bloggbild? Jo, självaste Silvia, Bengts underbara katt 💖 Tack för un underbar dag 🙏