20. jan, 2019

Borås

Vaknade tidigt i går, såg att det var - 15°C! Efter att ha varit på Viktväktarna kl 9 rullade det på hela dagen, som vanligt. Efter VV åkte jag till grannen och köpte ägg av hennes fina hönor. Blev kvar en timme, pratade, drack kaffe, åt nybakat bröd och beställde morotsfrö. Mysigt! Hem, greja lite och sen iväg till Borås. Hornbach som första stopp. Furulunds tygaffär nästa. Ene sonen är med på rundan, han behöver mer kläder. Har blivit längst i familjen 😍. Köpte kalksäckar på EKO för jag har blivit ombedd att komma och kalka en trädgård. Det kan man göra när som helst. Behöver surheten höjas två steg kan man kalka flera gånger, både med pulver och granulat.
Hursomhelst... köpa semlor och vi avnjöt dem hos svärmor och svärfar i Borås. (jag åt tre ägg 👍) Handla på City Gross på väg hem och äntligen hemma. Hela dagen har gått. 17.30! Fixa tacos och liten groda till vår andre som som inte var med på dagens äventyr. 😀 PHU!
Vad sen... jo, fram med borrmaskin och gå till healingstugan. Borra hål för massagehuvudet i bänken... Va!!! klockan är redan 21!!! Oj, fortsättning följer i dag söndag. In i huset, göra fruktsallad och gissa vad? Titta två avsnitt på Torpet, en Kinnabo är med, och det är så intelligensbefriande. Sen sovasovasova. 😴