Min blogg

29. jan, 2022

🤩 Nu känner jag mig jättenöjd med allt i min blogg. Jag upplever så mycket, talar med så många fina, underbara djur och att få tala med dem på andra sidan ger mig krydda i tillvaron. 🙏 Jag är så tacksam att ha fått och för att kunna använda den gåvan. Att ge healing och massage är också förknippat med andevärden, så spännande det är att vara i landet mitt emellan när jag jobbar. Är också så tacksam för mina trädgårdskunder som ger mig så stor frihet och låter mig få utlopp för min kreativitet i deras spännande trädgårdar. Att få jobba nära naturen ger mig kraft och inspiration. Även att få bevara naturens skönhet i epoxybord. 🏵 Att jag vågar och kan genomföra alla kurser jag ger mig på känns tryggt för jag litar på min gedigna kunskap, den sitter där den ska, i ryggraden. Genom mina blogginlägg har ni lärt känna mig och jag kommer fortsätta ånga på, framåt i tiden. Jag finns här, verkar och jobbar på, men slutar blogga. Jag är så NÖJD. 💖🍏🍎🌳. Tack alla 🙏.

28. jan, 2022

Tjohooo- idag är det min födelsedag 🎂

25. jan, 2022

Det var det värsta!!! Masurbjörkarna jag tog ympris ifrån hade några knoppar börjat öppna sig! Och jag som trodde jag var ute i god tid... Får skynda mig att ympa. Även masuralen hade svullna knoppar. Bara att sätta igång!

24. jan, 2022

😎 Det är så roligt med ympris men det kan vara tråkigt för dem som beställer att de tar slut.🤭

Nu ska jag sätta ljusramp på mina grundstammar så jag kan börja ympa om en månad. 👍 🤪 😀

22. jan, 2022

Endel ungdomar hänger på stan, röker och hittar på. Endel jobbar med sin bil till sent på lördagskvällen hemma istället. Jag är stolt mamma!!!