Min blogg

19. feb, 2019

Idag skulle jag bekära 3 äppelträd men när jag kom så ösregnade det. Vi bestämde en annan dag för när det regnar kan inte snittytan torka och då blir det en inkörsport för luftburna svampsporer, vilket kan ge ett sjukt äppelträd framöver.
Det vill inte jag vara upphovsman för, så då blev det "bara" fika... och vilken fika! Ja, tack, jag kommer gärna tillbaka och beskär en annan dag! Nybakat surdegsbröd, MUMS!!!

18. feb, 2019

Så jätteroligt det var att besöka min gamla skola! Träffade min favoritlärare också! 👍 Så uppiggande!
På eftermiddagen kunder till massage i healingstugan! Det bästa av två världar! 🙏

17. feb, 2019

Jag blir så fantastiskt glad över alla bredder när ett djur jag pratat med hittar hem på något sätt! Fina Anna! 💕

Det gör mig så ont när de inte hittar hem, vilket händer ibland.

17. feb, 2019

Jag trodde inte att denna chakramassagekurs var så kraftig. Vissa kvällar, speciellt efter tredje dagens slut, var jag helt slut! PHU! 

Men vilken skillnad och vad det gör! Jag är så tacksam att denna utbildning flyttat till Sverige! 

Dock har jag lärt mig att inte "koppla upp mig" mot universum allt för mycket. Höll på att svimma i går. Ljudet försvann, liksom synen började bli suddig. Men det var mitt eget fel, jag öppnade mig och ville göra ett bra resultat. Bra självkännedom... 😇

14. feb, 2019

Att vara koncentrerad på att ta in så mycket som möjligt och att göra så bra ifrån sig som möjligt, tar på krafterna. Samtidigt som det ger så mycket, så man laddas helt upp. Jag talar om min utbildning jag går nu. Chakramassage, även chakrahealing. 💕