Min blogg

23. okt, 2019

Idag har jag talat med först en hund, sedan en katt. Katten hade gått hemmifrån och efter samtalet sände jag min himmelske varg som beskyddare på vägen hem. För hem vill hon, även om hon inte hittar.

Fick en avbokning på fredagens ena massage och så´nt händer. Jag fick också neka ett jobb i Örby och ett i Hyssna, hinner inte just nu. Fullt.  Men inte mer än att vi i kväll, efter att  ha klippt massor av gräs,  ätit jättegod äppelpaj med egengjord vaniljsås. Mums! 

22. okt, 2019

Förutom härligt mycket jobb i går på dagen gick vi igenom elströmsdragningen utav vår el i verkstaden.  Trodde jag skulle baxna av dubbelkoppling och konstig proppfördelning. Därav ingen bloggning i går. Åhhh - så kasst med felel! Idag har det också varit jobb och besök av Olsfors elektriska. Tack! Några frågetecken rätades ut och vi gick igenom den nya eldragningen av ström till stallet och till en liten stuga här på gården, som aldrig haft ström. Vedhuset! Det ska kunna lösas och jag kalkylerar med att detta kommer kosta 15000 kr. + kabel och nya proppskåp mm. 27000 kr.... Oj, nu svimmade jag...

20. okt, 2019

Idag har jag heller inte varit hemma speciellt mycket. I ottan åkte vi bort till verkstaden för att hämta hem volvo 745an som varit på verkstad, men den startade så dåligt att jag måste be om hjälp av dem igen. Men jag stör dem inte på en söndag. Det får vänta. Vi har mest varit i Borås för att handla jeans, tröjor och T-shirts till barnen. Usch för att gå i butik - så mycket energier. Jag går ut så fort jag är klar. Helt slut! Men de fick vad de behövde i klädväg, skor en annan dag. Måste ladda först. Svärfar var med, han behövde också ekiperas och så sällan vi är i klädbutiker var det lika bra att han kom med. Väl hemma var det full rulle. 10 liter rabarberjuice stod och hade tinat färdigt. Det blev ljuvlig saft. Men jag hade tänkt att vi alla skulle städa huset, så blev det inte riktigt. Bara plocka undan lite hjälpligt. Te.x. två lådor min man hämtade på macken i fredags stod typ mitt på golvet nu för tredje dagen i rad. Och - YESSS - däri var min efterlängtade epoxi. Tur att jag inte haft tid att öppna paketen förrän nu när vi ska gå till sängs... annars kanske jag hade epoxiat och det hade jag inte alls haft tid till. Något annat jag inte haft tid till är att svara i telefon. Har lärt mig att när någon ringer om deras djur och djursamtal kan det ta tid och när jag inte hinner tala mer än en minut är det bättre att inte svara alls. Tyvärr. Men jag tänker att på helgerna är jag "ledig" så då har jag inget dåligt samvete för att jag inte svarar.
🙏 Väldigt välkomna på vardagar! 💕🙏 🐈🐈🐕🐾

19. okt, 2019

En låååång dag idag. Vi började med att jobba i en trädgård där jag bl.a. rensade ogräs. Tiden gick fortare än jag planerat så jag fick jobba i turbofart. Phu! Så ringer det en förtvivlad dam som önskar att jag ska tala med hennes katt. Fick jag välja så skulle jag hellre tala med djur än rensa ogräs, men det går inte. Har jag lovat göra klart i en trädgård, gör jag det. Tyvärr, katten får vänta. Direkt när vi kommer hem, åt jag lite snabbt, packade bilen med bärpressen och alla bär, åkte vi till ett produktionskök jag lånar när jag pressar bär. Har fått beställning på att pressa två tunnor rönnbär och det skulle vara klart 17.30, så jag hade något brådis när bilden togs... 🙃 När jag nu ändå var i köket så pressade jag även våra sista blåbär, rabarber, slånaronia och våra rönnbär. Så klockan gick även här. När jag kom hem satte jag igång med att göra saft, hade inte plats i kylen för all juice. 20 liter frös jag in till en annan gång. Och vad är klockan nu... ? 22.45. God natt! 😴😴😴

18. okt, 2019
Så härlig respons:
 
Det är så fränt, till och med min tränare som inte tror på att man kan prata med djuren sa att det var stor skillnad. Han sa att han var överbevisat och att Eva är ett geni som lyckats hjälpa Shaman ;) 
Jag kände en stor lättnad och lite att aha nu förstår jag honom och hur han tänker då du sagt om hur han tänkte på söndagen. Jag tror hans känslor kom till mig och det kändes som att han var tacksam att jag förstod honom, hur han kände och upplevde. I morgon ska vi starta en liten gårdstävling i låg klass så jag hoppas han tycker det ska bli roligt för det tycker jag. Äntligen tycker jag det är roligt och inte har ångest inför hoppningen.
 
Kram finaste du, trevlig helg från oss :)
 
Hälsn Sara