Min blogg

24. apr, 2019

Finaste lilla pappa. 89 år och pigg. Här får jag en burk lingonsylt som han gjort ihop med sin dam Vivi 💕

23. apr, 2019

Åhhh - så härligt att kunna detta. Så berikande delkurs i min utbildning som Kildenterapeut. Tack Catarina Bäckstrand och Kate Andersson för en fantastiskt lärorik utbildning. 🙏

21. apr, 2019

Kildenterapi är inte bara teori och massage. Det är även mycket personlig utveckling. Här får vi en övning av Kate, en fantastiskt lugn, förtrolig och säker demonstratör och meditationsledare.

20. apr, 2019

Fantastiska ägg! Det livsmedel, näst bröstmjölk, som är mest näringsrikt. Det finns inga kolhydrater eller C-vitaminer i ägg, men ca 7 g protein och ca 75 kalorier. Äggen höjer heller inte kolesterolvärdet. Det tar hönan ca 25 dagar att prodcucera ett ägg. Köp ägg från små besättningar där hönsen har det bra och får gå ute. Då kan du njuta hejdlöst av goda ägg! 🐣 Glad påsk!

19. apr, 2019

Så intressant med psykiska strömmar. Här lär vi oss om de inre strömmarna och hur vi masserar dem. Jag har tagit bort ljudet för att inte ord ryckta ur deras sammanhang ska bli missuppfattade. Catarina är så livfull och inspirerande föreläsare så jag vill sitta hela dagen och bara lyssna. Fantastiskt!