Healingstugan i Hyssna! Välkomna för tidsbokning; 070-104 54 25

Healingmassage

Healing kombinerat med massage är ett unikt redskap för att förstå och kunna bearbeta sammanhangen mellan vår fysiska kropp, psyket och vår spirituella sida av livet. Från välbefinnande och avspänning, till att gamla spänningar och skavanker släpper taget och personlig utveckling med insikter och en djup upplevelse av att vila i sig själv.

Detta är en omsorgsfull och rofylld grundläggande healingmassage, ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. Jag följer kroppens energier i mycket lugn takt och är ständigt uppkopplad genemot universums helande kraft. Du blir djupt avslappnad samtidigt som kroppen blir uppladdad. Man kan säga att kroppens energibanor får massage och nytt bättre flöde.

Utbildningen innehöll också kunskap om kroppens olika psykiska områden och hur psyket är kopplat till massagen. En ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet. 

Polaritetsmassage

I denna massagen använder jag mig av polaritetstekniker, som förbinder och skapar balans mellan kroppens olika delar, t ex balans mellan tankar och känslor, manligt och kvinnligt. Ni ökar er kunskap om er själva och börjar se de motsatser vi alla rymmer inom oss av både styrkor och konflikter. Ni når till en inre ro och känner er mer hela som människor och mer jordad.

När huvudet är fullt av tankar som hela tiden snurrar, är polaritetsmassagen perfekt. Huvudets aktivitet ges möjlighet att tona ner och kroppens energibanor får bättre flöde. Alltså en kombination avslappning och nedtoning, ge kroppen en chans till återhämtning.

En fantastisk massage inkl. polaritet!

Chakra massage

I denna starka och kraftfulla massagen arbetar jag med kroppens chakra, som är energicentra i kroppen och har en stor betydelse för vår utveckling och för vårt psyke. Du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens chakra hänger ihop med kropp, tanke och känsla. Chakran är lika viktiga som våra fysiska organ eftersom en större del av kroppens psykiska energier rör sig i och igenom våra chakra. En utveckling och balansering av våra chakra är avgörande för vår livskvalité.

Eftersom denna massage är väldigt stark energimässigt, ger jag den inte förrän klienten gått healingmassage och polaritetsmassage. Eller är väl insatt i chakrats verkningar.

Psykisk massage

 

Kursen lär ut hur vi arbetar med de psykiska strömmarnas energipunkter, som hjälper oss att stärka vår medvetenhet om vad vi tar emot och vad vi ger ut. När vi går genom livet utan att märka vad vi ger ut och tar emot kan vi bli på dåligt humör utan att förstå varför, vi kan såra andra utan att märka det eller vi kanske håller tillbaka av rädsla för att bli svikna. På så vis lever vi ett begränsat liv. Du kommer att öka din kunskap om dig själv och ditt sätt att vara mot andra och mot dig själv. Du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens psykiska strömmar hänger ihop med kroppsmedvetenhet, tankar och känslor.

Frigörande massage

Kommer gå utbildningen 2019-05-27 - 2019-05-31

Kursen lär ut att kombinera den grundläggande healingmassagen med mjuka rörelser och stretch, som öka rörligheten och flödet i lederna. Den frigörande massagen löser våra muskulära spänningar som är svåra att nå vid vanlig massage. De olika psykiska områdena möter dessutom varandra i lederna och här integrerar och binder vi ihop dem, t ex vi har kanske viljan (som är knuten till låren), men törs inte handlingen (som är knuten till underbenen), konflikten sätter sig i knäna (som kontroll och ångest över att släppa).

 

Hur går det till att boka?

När du bestämt dig för att få denna underbara, avslappnande och välgörande massage ringer du mig,

 mobil.nr: 070-104 54 25, och bokar en tid. Tiderna varierar dagligen och mellan kl 9 till kl 20.

Jag är medlem och försäkrad hos SFKM; Skandinaviska förbundet komplementärmedicin. 

Behandlingen är godkänd som rehabiliterande friskvård.

 

 

 

Klicka på länken och läs mer om Kildenterapin:

www.irisutbildningar.se

Min inframadrass med ametist och jadestenar

https://www.luxway.se/content/29-information-om-inframadrass

 Denna madrass ska jag ha på min massagebänk. Välkomna till en avslappnande 75 minutare.