Min inframadrass med ametist och jadestenar

https://www.luxway.se/content/29-information-om-inframadrass

 Denna madrass ska jag ha på min massagebänk. Välkomna till en avslappnande 75 minutare.

Klicka på länken och läs om min utbildning:

Healingmssage

Healing-och avspänningsmassage, en ökad medvetenhet om hur kroppen är kopplat till psyket och tankarna. 

Healing kombinerat med massage och meditation är ett unikt redskap för att förstå och kunna bearbeta sammanhangen mellan vår fysiska kropp, psyket och vår spirituella sida av livet. Från välbefinnande och avspänning, till att gamla spänningar och skavanker släpper taget och personlig utveckling med insikter och en djup upplevelse av att vila i sig själv.

På grundkursen, som jag nu gått, fick vi lära oss en omsorgsfull och rofylld grundläggande healingmassage, ett kraftfullt redskap för personlig utveckling.

Utbildningen innehöll också kunskap om kroppens olika psykiska områden och hur psyket är kopplat till massagen. En ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet. 

Polaritetsmassage

På denna kursen lärde vi oss hur vi arbetar med polaritetstekniker, som förbinder och skapar balans mellan kroppens olika delar, t ex balans mellan tankar och känslor, manligt och kvinnligt, mellan projektioner så som att se sig själv som mindre eller mer värd än andra. Vi ökade vår kunskap om oss själva och började se de motsatser vi alla rymmer inom oss av både styrkor och svagheter. Det kan t ex vara rädsla för att inte vara omtyckt, accepterad eller rädslan för konflikter. Vi nådde till en inre ro och kände oss mer hela som människor.

En fantastisk massage inkl. polaritet!

Chackra massage

KLAR!  2019-02-13 - 2019-02-17

 

Kursen lär ut hur vi arbetar med kroppens chakra, som är energicentra i kroppen och har en stor betydelse för vår utveckling och för vårt psyke. Du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens chakra hänger ihop med kropp, tanke och känsla. Chakran är lika viktiga som våra fysiska organ eftersom en större del av kroppens psykiska energier rör sig i och igenom våra chakra. En utveckling och balansering av våra chakra är avgörande för vår livskvalité.

 Nu emottager jag fem klienter till skolpris, dvs 350 kr. Välkomna att boka tid. 

Psykisk massage

Kommer gå kursen 2019-04-18 - 2019-14-22

Kursen lär ut hur vi arbetar med de psykiska strömmarnas energipunkter, som hjälper oss att stärka vår medvetenhet om vad vi tar emot och vad vi ger ut. När vi går genom livet utan att märka vad vi ger ut och tar emot kan vi bli på dåligt humör utan att förstå varför, vi kan såra andra utan att märka det eller vi kanske håller tillbaka av rädsla för att bli svikna. På så vis lever vi ett begränsat liv. Du kommer att öka din kunskap om dig själv och ditt sätt att vara mot andra och mot dig själv. Du får kunskap om och upplevelse av hur kroppens psykiska strömmar hänger ihop med kroppsmedvetenhet, tankar och känslor.

Frigörande massage

Kommer gå kursen 2019-05-27 - 2019-05-31

Kursen lär ut att kombinera den grundläggande healingmassagen med mjuka rörelser och stretch, som öka rörligheten och flödet i lederna. Den frigörande massagen löser våra muskulära spänningar som är svåra att nå vid vanlig massage. De olika psykiska områdena möter dessutom varandra i lederna och här integrerar och binder vi ihop dem, t ex vi har kanske viljan (som är knuten till låren), men törs inte handlingen (som är knuten till underbenen), konflikten sätter sig i knäna (som kontroll och ångest över att släppa).

 

Iris Utbildningar är medlem i SFKM (Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin) och erbjuder utbildning och kurser i Kildenterapi.

Behandlingen är godkänd som rehabiliterande friskvård.

www.irisutbildningar.se

http://irisutbildningar.se/kildenterapeuter%20i%20sverige.html